Tuesday, September 20, 2016

Capati

Janji di'capati'. 😱
Aku berjanji akan menulis dengan lebih baik. ☠
Tapi sekarang mood malas tahap optimus prime. πŸ€–πŸ€–πŸ€–

Aku akan curi curi tulis nanti. 😬 (Tak janji)

x,
tia

Monday, September 5, 2016

Pregnant ke?

Bila period lewat, kita mesti panic.
Bila kita ingat balik. "Takkanlah.."

Lama fikir.
Lama soal balik.
Lama throwback mana silapnya.

Ehem, my cycle is on track and I'm just overreacting. πŸ™Š

Chill, everybody. #CLUE kan ada 😎


and once again, in apps #CLUE we trust. Aku dah lama guna apps Clue ni, dia sangat simple and senang nak track. User Interface (UI) dia sangat simple, pendek kata benda wajib install bagi seorang perempuan. Unless korang sangat expert mengira cycle sendiri. (aku tak retiπŸ™Š).



Ni apps favourite aku, korang punya yang mana satu? (Sharing is caring)

x,
tia

I'm glad he likes it.

First time try Happy Bunch. Tak sangka it turns out well. Risau juga kut kut bunga sampai lambatπŸ˜… Tak plan pun nak bagi satu, tiba ti...