Skip to main content

FREELANCE ACCOUNTANT IN DA HOUSE YO!

Kepada sesiapa yang berminat, silalah hubungi Nazry Iskandar. Boleh find him on Facebook, Twitter mahupun Instagram.

Jom support Nazry Iskandar.👍 Jom follow @nazryiskandar on twitter. Dia banyak share #FinanceTips kat situ. Jom belajar sama sama (eh! salah jom sebarkan!)

FYI, setiap registered company kena follow rules & regulation tau. Especially audit, cuba bayangkan nak audit, tapi account messed up. Itu lah gunanya freelance acountant ni.

At least korang boleh sediakan payung sebelum hujan. Takdelah sana sini kena saman dengan badan badan yang menjalankan tugas.

TAK GITU?

Lepas ni aku nak minta suami aku buka kelas mandarin online la. Baru best! (siapa berminat angkat tangan!) Idea aku datang bergolek. Fully utilized suami anda.

HA HA HA.

Dah tak nak merepek. Sila sebarkan ya? Jangan risau Nazry ni berpengalaman dalam bidang ni. Yakin ya? OKBYE.

x,
tia

Comments