Skip to main content

The Hunstman: Winter War | Halsey - Castle (LYRICS)



 Sick of all these people talking, sick of all this noise
Tired of all these cameras flashing, sick of being poised
Now my neck is open wide, begging for a fist around it
Already choking on my pride, so there's no use crying about it


I'm headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there's an old man sitting on the throne that's saying that I probably shouldn't be so mean
I'm headed straight for the castle
They've got the kingdom locked up
And there's an old man sitting on the throne that's saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle

Oh, all of these minutes passing, sick of feeling used
If you wanna break these walls down, you're gonna get bruised
Now my neck is open wide, begging for a fist around it
Already choking on my pride, so there's no use crying about it

I'm headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there's an old man sitting on the throne that's saying that I probably shouldn't be so mean
I'm headed straight for the castle
They've got the kingdom locked up
And there's an old man sitting on the throne that's saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle

There's no use crying about it [4x]

I'm headed straight for the castle
They wanna make me their queen
And there's an old man sitting on the throne that's saying that I probably shouldn't be so mean
I'm headed straight for the castle
They've got the kingdom locked up
And there's an old man sitting on the throne that's saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle
They wanna make me their queen
And there's an old man sitting on the throne that's saying that I probably shouldn't be so mean
I'm headed straight for the castle
They've got the kingdom locked up
And there's an old man sitting on the throne that's saying I should probably keep my pretty mouth shut

Straight for the castle



Maka tamatlah movie untuk hari ini. Kena rehat pula. Esok 7.30 pagi dah kena ada dekat Desa Park City. #hopefully tak sesat ๐Ÿ˜“ padahal depan rumah je tempat tu. Drama je ni hehe. 

Aku suka betul dengan lagu ni. Kesiannya Freya kena game dengan akak dia yang mental tu. Haih, kesian Eric the Huntsman asyik terpisah dengan kekasih dia, Sara.  I saw Sam Caflin buat cameo dalam cerita ni. Awwwwwwww, kejapnya. Okaylah kawan kawan, I nak rehatkan otak kejap.


x,
tia

Comments

Popular posts from this blog

Sebab.

Aku kembali berblog sebab aku rasa aku sangat tertekan.
(Sedang aku menaip, suami aku berkata "hah main blog? so 2005" - ah shadaplah yu husband.

Aku dah cuba pelbagai cara dengan mengalihkan perhatian.
Masih tidak berjaya.

Suami aku kata, dia nampak aku macam dia nampak diri dia semasa bekerja di RSD. (company lama kami)

Perasaan yang macam nak meletupnya, melampau lampau. Well, apa yang aku buat sekarang ni, baru 1% dari apa suami aku buat. Plus, I'm not good with numbers. Tapi rezeki kut, dapat kerja main duit. Padahal paper fundamentals of business accounting aku hampir kelaut.

Aku tak tahu sama ada aku exaggerate atau tidak. Yelah, ramai lagi kerja lagi stress..tapi mereka masih boleh kawal.

Tapi aku....dah.rasa.macam.nak.mati.

mati.
mati.
mati.
mati.
mati.
mati.

Dengan pantasnya aku update profile jobstreet yang sudak setahun tak berupdate. Mungkin environment tempat kerja yang sekarang sangat dull? mungkin? Aku tak sure kenapa macam takde chemistry antara aku dengan com…

Resepi 101 | Donut Lembut & Gebu (Sedap & Mudah)

Assalamualaikum & salam sejahtera,


Sejak dah jadi working mom ni, semua benda yang simple semua aku sebat. Yela, balik office penat nak mati lepas tu, nak masak lagi. Lebih lebih lagi kalau dapat anak yang picky eater. #pengsan

Terima kasih dekat +Puteri Iris , sebab sudi berkongsi resepi di blognya: daridapuraida

Anak aku yang no.1 satu, suka betul dengan western food. Lepas tu, bukan semua dia sebat tau (walaupun dalam category yang sama) dia sangat #drama (selalu jugalah aku menjadi Vegeta - Dragon Ball).

So, semua watak villain tu aku lah - dimata anak aku.

Nak dijadikan cerita, satu hari tu, Umar (anak no.1) request donut. Bila dia request something, tandanya dia betul betul nak. So apa lagi, aku pun checklah stok nak buat donut ni ada ke tak. Lepas tu, aku perasan KENTANG takde.

Biasanya, aku buat donut campur kentang yang direbus/kukus lepas tu lenyek bersama tepung. FYI, aku ikut resepi makcik aku. Dia punya donut lembut gila. Jealous gila okay? Aku try asyik jadi keria je…

Pregnant ke?

Bila period lewat, kita mesti panic.
Bila kita ingat balik. "Takkanlah.."

Lama fikir.
Lama soal balik.
Lama throwback mana silapnya.

Ehem, my cycle is on track and I'm just overreacting. ๐Ÿ™Š

Chill, everybody. #CLUE kan ada ๐Ÿ˜Ž


and once again, in apps #CLUE we trust. Aku dah lama guna apps Clue ni, dia sangat simple and senang nak track. User Interface (UI) dia sangat simple, pendek kata benda wajib install bagi seorang perempuan. Unless korang sangat expert mengira cycle sendiri. (aku tak reti๐Ÿ™Š).



Ni apps favourite aku, korang punya yang mana satu? (Sharing is caring)

x,
tia